15 Nisan 2009 Çarşamba

Ülker'den Tüm Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Evvet...Çocuklar Sizlere Müjde..Ay Prenses Geliyor..
İnşallah bu hafta sonu eşimle birlikte kızımı Ay Prenses'e götüreceğim..Henüz daha küçük olan kızımın ilk sinema deneyimi olucak bu :) Hep sadece çocukların ve ebeveynlerinin yanlarında oldugu bir film olsada gitsek diyordum..İşte Tam Yeri ve Zamanı..Sadece çocuklara özel bir film..7 yaşından küçükler ebeveynsiz giremiyor..İşte Prensesimle İlk Sinema keyfimiz için çok heyecanlıyım..
Photobucket
Photobucket
Ülker’in geleneksel hale getirdiği “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, bu yıl 18 – 19 Nisan tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda yapılacak.
Ülker’in desteği ile binlerce çocuk Ay Prensesi filmini ücretsiz izleyecekTüm çocuklar, Ay Prensesi (The Secret of the Moonacre) adlı çocuk filminin ücretsiz biletlerini, filmin başlamasından üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek. Yıldız Holding’in amiral markası Ülker’in çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Onuruna Ücretsiz Sinema Gösterimi”, ikinci kez çocuklarla buluşuyor.Bu yılki film, amcası ile yaşamak üzere Moonacre vadisine taşınan 13 yaşındaki Maria’nın, aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfetmesi ve bir anda büyülü bir maceranın başkahramanı olmasını anlatan The Secret of The Moonacre (Ay Prensesi). Ülker’in desteği ve Fida Film işbirliğiyle 18 – 19 Nisan 2009 tarihleri arasında 49 ildeki 133 sinema salonunda ücretsiz gösterime girecek olan film, Elizabeth Goudge’nin “Küçük Beyaz At” adlı romanından beyazperdeye uyarlandı.İki gün boyunca ücretsiz gösterim Ülker olarak çocuklara yönelik projelere özel önem verdiklerini belirten Yıldız Holding Kurumsal İletişim Genel Müdürü Zuhal Şeker, “Geçen yıl 33 ilde gerçekleştirdiğimiz gösterimlerde 125 bin çocuğumuza ücretsiz sinema izleme keyfi yaşatmıştık. Çok olumlu geri dönüşler aldık ve bu yıl illerimizin kapsamını biraz daha genişlettik. Hedefimiz, kalıcı ve sürekliliği olan projelerle çocuklarımızda yeni ufuklar açmak” şeklinde konuştu. Türkçe’ye “Ay Prensesi” olarak çevrilen The Secret of the Moonacre adlı filmi, iki gün boyunca 200 bin çocuğun izlemesi hedefleniyor.Rezervasyon sistemi olmayan gösterimlerde tüm çocuklar, ücretsiz biletlerini seans saatinden üç saat önce açılacak olan gişelerden temin edebilecek.Başrollerini Dakota Blue Richards, Natascha McElhone, Ioan Gruffud ve Tim Curry’nin paylaşıldığı fantastik macera türündeki filmin yönetmenliği ise Terabithia Köprüsü filminin yönetmeni Gabor Csupo üstlendi.
23 Nisan mini sitesine ulaşmak için tıklayınız…

Filmin Hakkında..

Orijinal Adı: The Secret of Moonacre

Tür: Fantastik

Yönetmen : Gabor Csupo

Senarist : Lucy Shuttleworth, Graham Alborough

Yapım: 2009, ABD, 103dk.

Oyuncular: Ioan Gruffudd, Tim Curry, Natascha McElhone, Juliet Stevenson, Augustus Prew, Michael Webber, Andy LindenGabor Csupo’nun yönettiği ve Ioan Gruffudd, Dakota Blue Richards, Tim Curry ile Natascha McElhone’un oynadığı Ay Prensesi (The Secret of Moonacre),

17 Nisan 2009’da Tiglon Film dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyona çıkarılıyor.13 yaşında bir yetim olan Maria, amcası Sir Benjamin ile yaşamak üzere gizemli bir yer olan Ayışığı Malikanesi’ne gönderilir. Malikanede pekçok sihirli olaya şahit olan ve aslında Ay Prensesi soyundan geldiğini keşfeden Maria’nın, yüzyıllardır Ayışığı Vadisi’nin peşini bırakmayan lâneti geri çevirmek ve vadiyi yok olmaktan kurtarmak için bir sonraki dolunaya kadar vakti vardır.

Film'den Kareler

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ayrıntılı Bilgi İçin;

http://www.ulker.com.tr/23nisan2009/index.html

www.ulker.com.tr'den alıntıdır..